OM OSS

Historien til Heat of Norway startet med en en chililplante i gave fra min bror, en superchili. En liten spire som så vidt hadde kommet opp av jorden. Det viste seg straks at denne spiren skulle utvikle seg til en særdeles flott og meget buskete plante. Denne spiren ble spiren som førte til en brennende interesse for chili. En plante økte til tre, og videre til 20. Nå er vi oppe i 200 forskjellige frøsorter, og vi tviler på at det stopper der.
 
Heat of Norway er den første rendyrkede chilibedriften som har fått godkjent såvareforretning gjennom Mattilsynet. Heat Of Norway dyrker chili med et bredt spekter av sorter. Frøene vi selger kommer fra egne frukter, plantene vi selger kommer fra de samme frøene. Vi kjøper ikke inn frø for å selge videre. 

Visste du forresten at dersom du kjøper en av Heat Of Norway chilisauser, chilisalt eller andre av våre produkter og returnerer flasken til oss når den er tom, så får du 10,- i rabatt på neste chiliprodukt du kjøper hos oss?

Følg gjerne Heat of Norway på Facebook eller Instagram.

Facebook.
Vi administrerer også en chiligruppe på facebook, Chilidyrking Norge. Her har vi det veldig hyggelig og deler bilder, tips og erfaringer. Veldig inspirerende gruppe! Dette er en uavhengig gruppe, den har ingen sammenheng med Heat of Norway.

Oppdrag
Heat of Norway påtar seg gjerne oppdrag  i form av foredrag o.l. ved diverse hagelag og foreninger. Forespørsler kan sendes på mail.

Kontakt
Om du har spørsmål eller av en eller annen årsak vil kontakte oss, kan du enten gjøre det via facebook-siden Heat of Norway, eller sende en mail til info@heatofnorway.com